1 43 Nissan Leopard F31 Profasalternativ hjul mörkblå tvåton c04cdqlpx3738-modeller och satser

Redaktionell utvecklingschef: Mattias Pehrsson
Din prenumeration gäller tillgång till Plus på alla NWT Medias sajter.
Snällaste FBK-laget på hela 2000-talet
Hurtigruten- Inspirerande reseträff!

Därför vill forskarna skapa konstgjorda blad för att rädda klimatet
Skicka in ett minnesord
Ingen direktlinje till Karlstad trots högt tryck
Karlstad-Hammarö Auktionsverk har mottagning till kvalitetsauktionen

Vi heter Emma och Anna Elfstrand och är två systrar från Vara! Vi arbetar heltid med ridsport och sociala medier, där vi bland annat driver denna blogg och vår populära Youtube-kanal. Här på bloggen får ni inblick i vår vardag, livet i stallet och vårt entreprenörskap. Vi brinner för att förbättra sporten och vill via vår plattform sprida sunda ideal!

Segersviten bruten – suddenförlust för BIK i Västervik
Stadshusaffären har lämnat sitt spår hos kommunen

1 90 Den Nina Pinta Santa Maria Model Kits Revell 500 e årsdagen Amerika Segel

Per Harrysson ny tränare i IFK Malmö: ”Starka traditioner”

Fråga: Hur håller ni motivationen uppe nu på vintern? Har dippat totalt nu när de är mörkt o har ingen lust till nåt längre🤔

Välj annat erbjudande
Sänk kraven – När det börjar bli mörkt, kallt och dagarna känns extremt korta så tycker jag att det kan vara skönt att sänka kraven. Träna på det som du och hästen tycker är roligt, jogga bara lite om det är det du orkar för dagen eller skritta en sväng.

Insändare: En önskan om gammaldags julskyltning

Utnyttja lediga dagar – Använd de lediga dagarna till att komma ut med hästen när det är ljust. Passa på att rida ut om du inte gärna gör det i mörker.

Gör saker tillsammans – Nu vet jag att inte alla har möjlighet att rida tillsammans med någon, men om du har det, passa på att göra saker ihop med en kompis/ett syskon/vem det än må vara. Jag och Emma har mycket hjälp av varandra och hjälper varandra att peppa när det känns motigt.

Det är väl egentligen de tipsen jag har! Om man har ett flexibelt jobb kanske det går att någon gång i veckan åka och rida på lunchen, förutsatt att man har nära till stallet från jobbet? Försök att komma på de bästa lösningarna för just dig och din häst!

Hoppas att jag fick dig lite mer motiverad nu! Kämpa på, snart vänder det och blir ljusare igen. Och som sagt, har ni fler tips så kan ni bara kommentera på, så peppar vi varandra 😀

/ Anna

Carlstad Crusaders dam
FBK ökar publiksnittet - Nordströms hyllning utsåld

Markarbete/omhoppningsträning

Berätta om din födelsedag

Längtar tills vi kan skutta med Bopps igen

Nu återstår ännu mer jobb och gym innan den här tisdagen är över. Vi var väldigt vältajmade idag, för precis när vi var klara med hästarna började det regna. Skönt att slippa bli blöta 😉

Anna

Jättebeslag av heroin i Slovenien
Han betalade hundratusentals kronor – fick ändå ingen lastmaskin
Avtalet klart: "Det blir ett klatschigt namn"
Annons

Bra start på veckan!

FBK ökar publiksnittet - Nordströms hyllning utsåld

Jättebeslag av heroin i Slovenien

Delade en bild på Instagram, Focus ser lagom road ut 😉

Nu ska jag och Emma strax ha ett möte, och sen är nog denna måndag klar rent jobb och hästmässigt. Hoppas ni också fått en fin start på veckan!

Anna

Karlstadsstudenter kan få pris
Välj annat erbjudande

10 dagar i Asia Board Game (Out Of The Box) Sällsynta Alan Moon använde Stora villkor

Ingen direktlinje till Karlstad trots högt tryck

Läs i 90 dagar för endast 90 kr!

Idag får ni som vanligt ställa era frågor om oss/hästarna, så svarar vi på dem under nästa vecka 🙂

Jag ; söta Bolero från igår! Har för övrigt lagt upp ett litet klipp på min Insta story där jag rider Mighty ifall ni vill se mig på en annan häst än de vanliga 🙂

/ Emma

Utseendet klart för KBAB:s nya niovåningshus
Skola & utbildning

Hästbytarlördag

Skingra myten om 28 dagars menscykel

Idag har vi haft en väldigt rolig dag! Två kompisar(som också är systrar) vid namn Matilda och Julia kom hem till oss med sina hästar och hade en hästbytardag med oss. Vi hopptränar med dessa systrar, och kom och prata om att det vore roligt att testa varandras hästar någon dag. Today was the day!
Berätta om din födelsedag!

Bussresor 2020 med Nysäters Buss

Brukar ni vara duktiga på att rida andra hästar än den/de ni brukar rida?

Snällaste FBK-laget på hela 2000-talet
Sötaste Mighty! Han är som sagt en fransk ridtravare(eller fransk varmblodig travare som det väl heter) och han var mycket härlig att rida! Välmusklad, kändes rund och härlig och hade bra takt i alla gångarter.
Bolero till vänster och Focus till höger. De blev lite småkära i varandra tror jag, haha! De är faktiskt lite lika både till sätt och ridning. Behöver gå fram först så de inte hamnar i undertempo och blir slingriga. Bolero var också väldigt rolig att rida! Väldigt rörlig häst.

Så det var vår lördag det! Nu står Samuel och gör middag medan jag skriver det här inlägget så jag ska snart hoppa ur morgonrocken, borsta till mitt blöta, nyduschade hår och hjälpa honom med det sista. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll hörrni!

Anna

    1 43 Nissan Leopard F31 Profasalternativ hjul mörkblå tvåton